Klíma-S Bt.

Címlap Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink PDF Nyomtatás E-mail

Klímakészülékek telepítése
Mono, dual, multisplit , VRV készülékek, légcsatornás berendezések, folyadékhűtők, fan-coilok, légkezelők, légtisztítók beüzemelése teljeskörűen, minden szükséges anyaggal.

Hőszivattyúk
Levegő-, föld- és vízhőszivattyúk forgalmazása, telepítése. További információk ITT!

Napkollektorok

Tanácsadás
Bármilyen klímával kapcsolatban felmerült kérdésre megpróbálunk a teljesség igényével kielégítő választ adni telefonon, akár személyesen, vagy e-mail formájában.

Helyszíni felmérés
Telepítés előtt mindenféleképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos választ adni a lehetoségekről, az anyagszükségletről és természetesen a telepítés beüzemelés anyagi költségéről is. AZ EGYSZERI HELYSZÍNI FELMÉRÉS INGYENES.

Penész- és gombamentesítés
A beltéri egységekben esetlegesen előforduló gombásodás és penészedés megszüntetése, kiváló minőségű anyagok felhasználásával tesszük gombafertőzés-mentessé készülékét.

Klíma előkészítés
Új épületek vakolás előtti becsövezése, elektromos vezérlés és betáp kiépítése, stb.

Klímaberendezések beszerzése
Mindenféle igényt kielégítő berendezések beszerzése a legolcsóbbtól a legprofibbig a lehető leghatékonyabb helyszíni felmérés alapján, és ügyfelünk igényeinek figyelembe vételével segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb minőséget, házhoz szállítással, beüzemeléssel.

Karbantartási munkák
Klímaberendezések, szellőzőrendszerek karbantartása, fertőtlenítése. Szivárgások ellenőrzése, javítása.

 

www.klimasbt.com
Klíma-S Bt.