Klíma-S Bt.

Címlap Hőszivattyúk Tények A napfény, a vízforrások, a szél és a Föld hője nem merülnek ki
A napfény, a vízforrások, a szél és a Föld hője nem merülnek ki PDF Nyomtatás E-mail

A természet energiaforrásai soha nem merülnek ki. Cserélje le a mostani drága és gazdaságtalan gázkazánját korszerű, jövőbe mutató, energiatakarékos levegőkazánra! A levegőkazán egy olyan hőszivattyú amely hamarosan az egész világon lecseréli a gázkazánokat.

A világra a legnagyobb veszélyt a klímaváltozás jelenti. Mindenki közülünk segíthet abban, hogy gyermekeink és unokáink egészséges környezetben élhessenek. A szükséges műszaki feltételek rendelkezésre állnak, csupán alkalmaznunk kell őket.

A környezetvédelem szempontjából a hőszivattyú az első helyen áll. A modern hőszivattyúk nagyon gazdaságosan fűtenek, biztosítják a melegvizet és esetenként a szellőztetést és a hűtést is! S Önnek és családjának optimális komfortot kínálnak jól behatárolható fűtési költségek mellett.

A természet energiaforrásai soha nem merülnek ki. Cserélje le a mostani drága és gazdaságtalan gázkazánját korszerű, jövőbemutató, energiatakarékos  levegőkazánra! A levegőkazán egy olyan hőszivattyú, mely akár a mínusz 20 fokos levegőből is képes Önnek a használati melegvíz szükségletét és fűtésigényét fedezni. Egyes modellek jóságfoka (COP) már elérik a 7-et, ami azt jelenti, hogy 1 Ft  befektetett áramért Ön akár 6 Ft energiát kap.

 

www.klimasbt.com
Klíma-S Bt.